Rafaello

Rafaello

ikony parametry urządzenia


 OPIS URZĄDZENIA W WERSJI STANDARDOWEJ: OPCJE:
  • 3 wersje: chłodnicza (CH), grzewcza (GR) i neutralna (NE)
  • Konstrukcja z blachy malowanej proszkowo
  • Obudowa drewniana
  • Szyby boczne, górna i przednia zespolone z sitodrukiem (srebrnym lub czarnym)
  • Profile srebrne lub czarne
  • 3 rzędy podświetlonych półek: szklanych (CH, NE) lub ze stali nierdzewnej (GR)
  • Oświetlenie żółte
  • Tylne drzwi zespolone, przesuwne (z wyjątkiem RF 60 – drzwi szklane, uchylne)
  • Chłodzenie wymuszone
  • Zakres temp.* dla CH:+4 ÷ +10°C
  • Zakres temp.* dla GR:  +40 ÷ +90°C
  • Automatyczne odparowanie skroplin
  • Higrostat (osuszacz)
  • Wersja na czekoladę i praliny
  • Agregat zewnętrzny (AZ)**
  • Zabudowa indywidualna (DZ)
  • Oświetlenie LED
  • Nawilżacz ultradźwiękowy (NAW) (z wyjątkiem RF 60)
  • Szkło przednie zabezpieczone linką
  • Blat ze stali nierdzewnej
  • Termometr w lampie
  • Panel dolny frontowy podświetlony
  • Kółka

                                                                                                    

* - Zakres temperatur podany dla maksymalnej temperatury otoczenia +25°C oraz wilgotności względnej 60%.
** - Zapotrzebowanie mocy chłodniczej: 1000W/mb parownika przy temp. odparowania -10°C (aut. odparowanie skroplin na życzenie)


DANE TECHNICZNE:
tabelka z parametrami rafaello

* - Bok: 20mm
** - Wartości podane dla temp. odparowania -10oC, skraplania +45oC, temp. otoczenia +25oC, wilgotności względnej 60%.