IBIZA

IBIZA

Witryna sałatkowa


  • Zakres temperatury +2/+8 oC

  • Czynnik chłodniczy R134a

  • Agregat: wewnętrzny 

Więcej szczegółów

Ze względu na niewielkie wymiary urządzenia z serii IBIZA idealnie sprawdzą się w mniejszych lokalach gastronomicznych, małych barach sałatkowych lub w małych barach typu fast-food. Stelaż urządzenia IBIZA przygotowany jest do umieszczenia w nim pojemników gastronomicznych GN. Witryna ma bardzo prosty kształt, a jej dopełnieniem jest nastawka szklana z szybą frontową giętą. IBIZA wykonywana jest w wersji stacjonarnej lub jezdnej. Optymalną ekspozycję sałatek owocowych i warzywnych zapewnia zamontowana standardowo lampa z świetlówką LED.

 

OPIS URZĄDZENIA W WERSJI STANDARDOWEJ:OPCJE:
  • agregat chłodniczy wewnętrzny
  • chłodzenie dynamiczne
  • korpus zewnętrzny z blachy powlekanej na kolor biały
  • nadstawa szklana z szybą frontową giętą
  • stelaż przygotowany pod pojemniki gastronomiczne GN
  • wnętrze z blachy powlekanej na kolor biały
  • tylne drzwi rozwierne
  • izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej
  • blat roboczy polietylenowy
  • przysłonki nocne z pleksy
  • lampa ze świetlówką LED (białą)
  • nóżki służące do wypoziomowania urządzenia
  • odszranianie automatyczne
  • automatyczne odparowanie kondensatu
  • elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (IGLOO)
  • alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora1
  • blat roboczy z blachy nierdzewnej2
  • dodatkowa półka ekspozycyjna szklana2
  • kolor korpusu zewnętrznego-możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO)
  • korpus zewnętrzny z blachy nierdzewnej
  • korpus zewnętrzny z blachy nierdzewnej kwasoodpornej
    panel górny podświetlany świetlówką LED-możliwość wyboru koloru pleksi (wzornik IGLOO)3
    korpus wewnętrzny z blachy nierdzewnej
    korpus wewnętrzny z blachy nierdzewnej kwasoodpornej
  • świetlówka LED (mięsna)2
  • świetlówka LED (cukiernicza)2
  • dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN2
  • elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie1
  • pojemnik gastronomiczny GN 1/4-głęb. 65 mm 2
  • pojemnik gastronomiczny GN 1/4-głęb. 150 mm 2
  • przewód rejestratora temperatury (RS232-USB)
  • zestaw kółek

1 tylko przy zastosowaniu termostatu IGLOO
2 wysokość wstawki 150mm
3 nie dotyczy GASTROLINE OPEN
4 do zastosowania w GASTROLINE 1.0, 2.0
5 w GASTROLINE 1.0 półki regulowanej brak

 

Dane techniczneIBIZA 0.6 IBIZA 0.9
KODIB02IB01
Długość [mm]560900
Pojemność użytkowa [dm3]90160
Pojemność użytkowa komory [dm3]90160
Powierzchnia półek [m2]0,280,45
Powierzchnia wystawowa [m2]0,280,45
Głębokość [mm]700700
Wysokość [mm]1245+/101245+/10
Waga urządzenia [kg]6575
Czynnik chłodniczyR134aR134a
Temperatura odparowania To [°C]-10-10
Zapotrzebowanie mocy chłodniczej [W/mb]200200
Napięcie znamionowe [V]230/50Hz230/50Hz
Moc znamionowa oświetlenia [W]7,28,5
Całkowita moc znamionowa [W]144208
Moc chłodnicza [W]227241
Zużycie energii elektrycznej [kWh/24h]2,02,9
Ilość pojemników GN [szt]610